mei 30, 2018

Vibrator test

iedere vrouw is uniek en iedereen moet zelf beslissen, maar….sommige vibrators zijn gewoon geweldig.

Enige tijd geleden was er een bijzondere zaterdageditie van de Volkskrant; het glossy Magazine had een heel leuk onderwerp. Dit keer was dat in zijn geheel gewijd aan seks. Sommige lezers raakten geheel onterecht overstuur. Van de inhoud werd de lezer namelijk absoluut niet opgewonden, maar wel leuk was de vibrator test. De beste vibrator vinden, een bijna onmogelijke opgave voor veel vrouwen en mannen die een leuke vibrator voor hun vrouw of voor samen willen kopen. In het artikel staat vermeld dat maar liefst zo’n 2 miljoen vrouwen elk jaar een nieuwe vibrator kopen. Net als met alle andere producten doen ze dat steeds vaker online. Dus, de vraag waar veel dames tegen aanlopen is: welke van al die honderden vibrators is de beste? De Volkskrant vroeg 7 deskundigen 7 vibrators uit te testen.

Welke zou de beste vibrator worden?

Dat het luxe merk Lelo hoog zou scoren is geen verassing; maar de grote winnaar uit de test, de beste vibrator volgens de Volkskrant is zeer overtuigend geworden (met een dikke 9!) de Soraya Deep Rose.

Goed dan, we hebben dus de uitslag al verraden en die hele bijzondere Lelo Soraya vibrator nu al een paar keer genoemd als beste vibrator dus laten we snel de vibrator test uit het Volkskrant Magazine eens nader bekijken. Zeven deskundige vrouwen werden door de redactie gevraagd 7 verschillende vibrators te testen. 7 vrouwen is niet veel, we kunnen moeilijk spreken van een representatieve test. Wijzelf vinden de vibrators van JimmyJane ook zeer goed. Maargoed, op nummer 1. kwam uit de test zoals gezegd de Soraya Dual-Action Vibrator Deep Rose.

De Soraya is een Tarzan vibrator, dus een staafvibrator met een extra oortje voor clitoris. Deze Lelo vibrator kreeg van het testpanel maar liefst een 9 en won de competitie met overmacht. De testvrouwen roemden de luxe design Soraya om te beginnen om de vormgeving. Prachtig om te zien, te mooi om te verstoppen in een la. De Lelo Soraya vibrator verdient gewoon een plek bovenop het nachtkastje! Hij is absoluut niet ordinair. Alles aan deze Lelo vibrator voelt prettig aan, hij is er duidelijk voor gemaakt. De beoordelende dames van Volkskrant magazine kunnen geen minpunten bedenken. Ze vinden het alleen jammer alleen dat hij niet als een man naknuffelt. In het VK-artikel vertelt de testvrouw: ““Superdesuper. Geen ‘vluggertje’ maar een totaalervaring. Je bent echt even van de wereld. WOW!”

Zij gaf de Deep Rose dus een dikke 9.

De Lelo Soraya is dus echt iets heel anders dan een goedkoop trillend stuk plastic en het grote publiek weet het nu ook. en de Lelo Soraya is nu officieus de beste vibrator. Om iedereen de kans te geven de populairste en beste vibrator van Nederland te kopen, kunt u de Soraya met een winkelwaarde van 159,95 nu extra voordelig bestellen bij sexshop Desire. Uiteraard wordt de vibrator zeer discreet geleverd. Nog niet overtuigd? Surf dan snel naar Desire sexshop of klik op de onderstaande banner.

Geplaatst in de categorie Erotiek