mei 28, 2018

Seksspeeltje: We-Vibe III 6 verschillende vibratiestandjes

Laat ik voor 1 keertje meteen beginnen met m’n conclusie; wat is dit een GAAF seksspeeltje!!! En ik kan het ieder stel aanraden!!!!!! Het seksspeeltje zelf is een soort U-vormig trilding ter grootte van 2 duimen. Allebei de uiteinden kunnen trillen op 6 verschillende vibratiestandjes en je kunt het seksspeeltje harder, zachter en aan en uit zetten via een afstandsbediening. De We-Vibe vibrator is trouwens oplaadbaar, ook erg prettig. Dit is volgens mij het enige seksspeeltje ter wereld dat leuk is voor zowel een man als vrouw!

De vrouw brengt de We-Vibe vibrator in (net als een tampon), zodat er 1 gedeelte dus in haar vagina zit en het andere gedeelte tussen haar schaamlippen rust. Het klemt stevig en goed, zonder pijn te doen. Eigenlijk kun je ‘m nu ook gewoon laten zitten en boodschappen gaan doen, want je kan je gemakkelijk bewegen terwijl de We-Vibe vibrator in je zit. Maar beter is het om de vibrator aan te zetten en samen wat plezier te beleven, want dat is wat de We Vibe doet! Hij trilt dus tegen je klitje (lekker) en binnenin je trilt hij tegen je G-spot (ook heel lekker)…

Wanneer je partner je nu penetreert heeft hij dus met een iets strakkere vagina te maken (dat is voor hem heel lekker) en het uiteinde van het speeltje trilt tegen zijn eikel aan tijdens het in- en uitstoten. Dit seksspeeltje gaat zeker nog vaker uit de kast gehaald worden. Vooral het feit dat je er allebei en tegelijkertijd plezier van hebt scoort hoge punten bij ons! Hij kost € 134,95, wat absoluut een flinke bak geld is, maar als ik je als sexpert zou mogen adviseren; koop dit ding. Spaar desnoods een paar maanden, koop een paar maanden geen ander seksspeeltje, want de We Vibe is het echt waard!

We-Vibe vibrator kopen? Alle We-Vibe vibrators online

Geplaatst in de categorie Erotiek