mei 27, 2018

Seksspeeltje: Silver Swan Vibrator

Oeh la la, dat was mijn allereerste reactie! Wat is deze mooi en wat voelt deze Silver Swan Vibrator lekker aan. De kleur, de vorm, het materiaal… Hij ligt lekker in de hand, het klopt allemaal. De verpakking is elegant, iets wat ik echt kan waarderen. Nu nog kijken wat hij kan. Wat al een groot pluspunt is, is dat hij oplaadbaar is en je niet met batterijen hoeft te klooien. Als hij volledig opgeladen is, kan je er 6 uur lang van genieten. Tijdens het opladen brandt er een lampje, zodra deze uit is, is hij opgeladen. Hij is gemaakt van siliconen, waardoor hij lekker zacht aanvoelt. De vibrator is 17 cm lang en waterdicht. Hij mag mee de douche of het bad in.

Silver Swan Vibrator: De proef op de som:

Eigenlijk kan ik alles in 1 zin zeggen: Deze Silver Swan Vibrator GEWELDIG! Het vaginale gedeelte is afzonderlijk te gebruiken van het clitorale gedeelte en andersom. Persoonlijk vind ik beide het prettigst. De trillingen variëren van heel zacht, naar heel krachtig. Ook heeft de vibrator verschillende pulse programma’s. Met deze vibrator is een orgasme krijgen geen probleem! Hij is echt geweldig, ik was zeer verrast dat hij stiller was dan dat ik gedacht had. Wat ik ook erg belangrijk vind is het schoonmaken. Gelukkig gaat dat goed, want het is een glad materiaal en er zijn geen naadjes etc. Nog de laatste 2 handigheidjes: Deze vibrator heeft een blokkeerfunctie, waardoor je hem voor tijdens het reizen kan blokkeren. Dan kan hij niet in je koffer kan gaan vibreren. Let op bij aanschaf van deze “zwaan” dat hij ook geblokkeerd is. In het boekje staat precies, hoe je hem kan deblokkeren.

Bij deze vibrator zitten 4 verwisselbare stekkers, zodat je hem (bijna) overal ter wereld kunt opladen en gebruiken. The Silver Swan, komt vooraan in mijn nachtkastje te liggen. Het is tot nu toe mijn favoriet. Het is een duurdere vibrator, maar zeker het geld waard! Een dikke 10!

Breed assortiment Seksspeeltjes: vibrators, dildo’s, buttplugs & meer

Geplaatst in de categorie Erotiek