mei 27, 2018

Seksspeeltje: Nature Dildo Lars

Op de verpakking van deze dildo staat met grote letters ‘Black & White, realistic dongs‘ en hij ziet er zeker realistisch uit. Ik denk zelfs dat dit de meest realistische dildo is die ik ooit zag. De eikel, het velletje om de eikel, de aders op de pik zelf en de rimpels op de ballen; allemaal net echt. De aders zijn zelfs een beetje blauwig gekleurd, voor het mega-realistische gevoel, heel ehm, apart. Ik mis alleen de schaamharen nog, al heb ik toch liever een gladde geschoren piemel!

Nature Dildo Lars: Voelt echt

De dildo voelt zelfs helemaal echt. Hij is iets stroever dan een echte piemel, maar met een klein beetje glijmiddel is-ie echt niet van een echte te onderscheiden. Hij ligt hetzelfde in de hand en qua gewicht komt het ook op hetzelfde neer. Heel freaky eigenlijk. De dildo is 23 centimeter lang en 5 centimeter breed, een flinke dus. Het enige dat niet realistisch is aan dit speeltje is de zuignap die eronder hangt. Daarmee kun je ‘m gemakkelijk op een tafel of (badkamer)muurtje of badrand vast laten zuigen. Ik heb ‘m trouwens ook even geprobeerd op een deur, maar daar viel-ie vanaf. Je moet dus echt een goede, gladde ondergrond hebben.

Nature Dildo Lars: Trio fantasie

Je kunt dit seksspeeltje in je eentje gebruiken, maar veel leuker (en geiler) is het om het samen te doen. Ik fantaseer regelmatig over een triootje met een andere man erbij, maar zou dat in werkelijkheid nooit doen. Maar met dit seksspeeltje kom je toch een beetje in de goede richting. Ik heb de dildo tegen de badkamermuur geplakt en ben daar op handen en knieën voor gaan zitten. Zo kon ik zelf over de dildo heen schuiven in het ritme dat ik lekker vond en ondertussen Mark oraal bevredigen. En… zo heb je toch een beetje een trio-ervaring!

Breed assortiment Seksspeeltjes: vibrators, dildo’s, buttplugs & meer

Geplaatst in de categorie Erotiek