mei 27, 2018

Seksspeeltje: Lelo Bo cockring (penisring) – Donkerblauw

Ik ben fan van alle producten van Lelo! Ze zijn altijd verpakt in een prachtige doos, alsof je een sieraad uitpakt en dat is ook bij deze Lelo Bo het geval. De verpakking is ongeveer zo groot als 2 sigarettendoosjes. Onderin ligt de oplader en de Lelo Bo zelf zit nog extra verpakt in een plastic beschermdoosje. Als je op reis gaat, dan kun je de cockring (want dat is het dus) alleen meenemen in dat beschermdoosje, mits je ‘m voldoende hebt opgeladen natuurlijk, anders heb je er helemaal niks aan. Als je ‘m volledig oplaadt, dan doet hij het 2,5 uur, staat op de verpakking.

Lelo Bo cockring: Makkelijk systeem

De cockring bestaat uit 2 delen die je op elkaar schuift. Het ene gedeelte is gemaakt van een rekbaar soort rubber of siliconen (in ieder geval wel phtalaten-vrij, dus veilig) en het andere is van hard plastic. Het is de bedoeling dat de man eerst de siliconen ring om z’n penis schuift en daarna pas dat hardplastic ding. Dat hardplastic ding, daar komen dus de trillingen vandaan en de cockring begint pas te trillen als alles in elkaar geschoven is. Als je de bovenkant weer los schuift, dan stoppen de trillingen dus. Je kan dus het bovenste gedeelte van deze cockring opladen via een snoertje, dus geen gedoe met batterijen.

Een echte mannelijk seksspeeltje

Ik geef meteen toe; ik vind de penis van m’n vriend er erg geil uitzien met de Lelo Bo eromheen. Het is echt een stoer gezicht. Heel mannelijk. Een roze cockring vind ik dan ook echt niet kunnen, mannen moeten gewoon iets zwarts, of zoals deze Lelo Bo; donkerblauws. Groen mag ook nog. Daar ben ik misschien heel ouderwets in.

En de Lelo Bo stelt me helemaal niet teleur! Helemaal niet. Hij trilt maar op 1 standje, maar dat maakt niks uit, want het is superlekker om gepenetreerd te worden en tegelijkertijd een trilling tegen je clitoris aan te voelen. Het enige nadeel, al kan je het niet echt een nadeel noemen: ik kom al binnen 1 minuut klaar. Al is dat voor mij niet echt een teleurstelling, maar meer voor Mark. Die moet dan toch even wachten om daarna weer verder te ‘mogen’.

Breed assortiment Seksspeeltjes: vibrators, dildo’s, buttplugs & meer

Dus; vette, zeer vette aanrader deze Lelo Bo!!!!!

Geplaatst in de categorie Erotiek