mei 27, 2018

Mini Wanachi – Pipedream Mini Wanachi vibrator

Deze Wanachi ziet er een beetje uit als een mini-microfoontje. De kop is flexibel en kan ongeveer in een hoek van 45 graden rondom draaien. Het handvat is van hardplastic en de kop van een zachter plastic en het voelt allebei heel lekker aan. Hij trilt op 2 AA-batterijen en Godskolore wat trilt hij hard! Keihard. Ongelooflijk dat dit mogelijk is met maar 2 batterijtjes. Ik sta er echt van te kijken.

GEWELDIG!!

En ik kan nu wel een heel uitgebreid verhaal gaan schrijven over hoe geweldig dit product is, maar ik kan ‘m gewoon iedere vrouw aanraden. Ik hoef ‘m maar even tegen m’n klitje aan te houden en ik kan binnen een minuut klaarkomen, maar ik kom sowieso gemakkelijk klaar. Vrouwen die er wat meer moeite mee hebben zouden ‘m gewoon echt een keer moeten proberen! Ook handig om te gebruiken als je in standjes ligt of zit waarbij je clitoris niet of nauwelijks gestimuleerd wordt. Gewoon deze Wanachi ertussen houden en genieten. Je verwacht het niet aan de buitenkant, maar dit is een wolf in schaapskleren. Grrrrr. Ik kan nog maar 1 ding zeggen: koop dit ding!

Breed assortiment Seksspeeltjes: vibrators, dildo’s, buttplugs & meer.

Geplaatst in de categorie Erotiek