november 27, 2019

Grote vibrators, Voor wie van groot houd!

Een grote vibrator is eigenlijk gewoon een grote versie van de normale vibrator. Zo zijn er grote realistische vibrators met levensechte details zoals een eikel en aderen maar, wij hebben ook grote vibrators die op een vuist of hand lijken. De keuze ligt helemaal bij jou. Als je voor het eerst een XXL vibrator gaat gebruiken raden wij aan dat je wel goed kijkt naar het formaat van de vibrator. De grote vibrators die wij aanbieden zijn vanaf 20 cm tot aan 35 cm te verkrijgen.

Hoe gebruik ik een grote vibrator?

Zoek eerst een goed passende en vertrouwde vibrator uit. Dit is erg belangrijk omdat je niet kan genieten van een vibrator als hij veel te groot is. Als je de juiste vibrator hebt gevonden zorg dan thuis dat je een rustige en ontspannen sfeer creëert. Dit helpt al een heleboel om van de grote vibrator te kunnen genieten. Gebruik altijd genoeg glijmiddel bij een grote vibrator omdat deze vaak moeilijker in te brengen zijn dan een klassieke vibrator. Breng de XXL vibrator rustig anaal of vaginaal in zonder dat deze aan staat. Als je er comfortabel bij voelt dan kan je met behulp van de draaiknop of knopjes de vibrator op trillen zetten en de snelheid rustig aan opschroeven naar wat jij lekker vind.

Online een grote vibrator kopen?

Ben je opzoek naar een grote vibrator? Let dan goed op welke je aanschaft. Wij hebben vibrators voor anaal of vaginaal gebruik in de categorie grote vibrators. Ook hebben wij vibrators in de vorm van een vuist of hand voor als je van fistfucken houd. Kijk daarom even goed welke het beste bij jou past. Voor alle grote vibrators geldt: voor 22:30 besteld is de volgende dag in huis!