augustus 7, 2019

10 tekenen dat jullie relatie helemaal goed zit

Wanneer je relatie goed zit, ben je comfortabel in elkaars bijzijn. Daar komt meer bij kijken dan samen op een roze wolk zitten en wijntjes drinken. Je neemt elkaar zoals je bent en schaamt je niet, ja daar horen ook minder leuke dingen bij. Maar ach, jullie houden nog steeds van elkaar!

1 Scheren

Haar scheermesje lijkt al dagen zoek te zijn, want haar benen zijn niet meer zo glad en… de rest ook niet. Nee mannen, dat mesje ligt gewoon waar hij altijd ligt. Ze heeft alleen niet de moeite genomen om het van die plek te pakken en het te gebruiken.

2 Gas

Pffffrt. ‘Is dat alles wat je hebt?!’ Ze lacht je uit en laat een scheet wat je u tegen zegt. Ja, ook vrouwen hebben zo nu en dan last van wat gas. Maanden lang hebben ze het misschien opgehouden, maar zodra jullie in de comfortabele fase zijn aangekomen gaat het los. Of na die ene keer dat jij net verkeerd met je gewicht op haar buik drukt en zij het niet meer in kan houden, act casual en lach erom.

3 Goodmorning

Goedemorgen! Niemand zijn of haar adem ruikt naar bloemetjes in de ochtend. Maar het zal geen van beiden tegenhouden om elkaar een heerlijke goodmorningkiss te geven. Wanneer jullie lekker op jullie gemak zijn bij elkaar, ruik je het waarschijnlijk niet eens meer.

4 Snot

Je weet dat jouw partner soms in haar neus peutert en ze weet het andersom ook van jou, maar het weerhoudt jullie er zeker niet van om lekker elkaars handje vast te houden op welk moment dan ook. So what!

5 Suiker en melk

Je raakt zelf lichtelijk geïrriteerd wanneer je moeder wéér moet vragen wat ze in haar koffie drinkt. ‘Dat weet je nu toch wel een keer?! Suiker én melk. Anderhalf schepje suiker en een minuscuul scheutje melk’. Maar toch, verwacht niet dat jouw moeder van iedereen onthoudt wat ze in hun koffie willen. Eigenlijk weet alleen jij hoe ze het drinkt, omdat jij er aandacht aan besteedt.

6 Onfris

Niet gedoucht, je oude verwassen ondergoed aan en geen scheermesje gezien het afgelopen weekend. Toch zal dit jouw kansen op een vrijpartij niet verkleinen, omdat ze van je houdt! Ja, ook als je niet zo fris bent als altijd.

7 Puistjes

‘Lieverd, kom even hier.’ Voor je het weet heeft ze je in de houdgreep om het puistje op je voorhoofd uit te knijpen. Dat is pas liefde.

8 Slapen

Elke dag klagen jullie over wie de dekens afpakte, wie er nu weer lag te snurken en dat je geen ruimte voor jezelf hebt. Totdat je voor je werk eens in een hotel moet slapen of er dagen zijn dat jullie niet samen kunnen zijn. Ja, dan mis je dat mooie snurkende, scheten latende en onrustig slapende wederhelftje van je ineens.

9 Honnepon

Je noemt elkaar geen schatje, liefje, snoesje, zonnestraaltje of honneponnetje meer. Jullie hebben tegenwoordige grove namen voor elkaar die alleen jullie snapen.

10 In voor- en tegenspoed

Waarover jullie ook ruziën of in welke crisis jullie ook zitten, jullie hebben er vrede mee dat jullie je leven samen delen en jullie willen het liefst geen moment zonder elkaar. That’s it, jullie relatie is echt en dat maakt jullie beiden erg gelukkig.

Wil jij je relatie wat op pimpen? Koop dan eens een lekker seksspeeltje bij de online sexwinkel