juli 26, 2019

Kan squirten dan toch ook nog wel leuk zijn?

Ja, dat kan het zeker zijn. Veel vrouwen vinden het ook erg prettig en geil. Hun (mannelijke) partners soms zelfs nog meer. Een verklaring waarom op het internet specifieke squirt-fora en -videowebsites veelvuldig te vinden zijn. Sommige vrouwen voelen het als een andersoortige manier van klaarkomen, en benoemen het als “bevredigend en bevrijdend”. Voor andere vrouwen is een “klassiek” orgasme dan toch weer net nog wat lekkerder.

Sommige vrouwen rapporteerden dat bij het squirten het net voelt alsof de baarmoederhals naar “buiten geperst” wordt, terwijl bij een ander orgasme het aanvoelt alsof die veeleer naar “binnen getrokken” wordt. Het heeft dus veel weg van het gevoel bij het plassen. Een gevoel dat, bij vrouwen die graag experimenteren met seks, nieuwe sensaties teweeg brengt.

Verder vinden bepaalde vrouwen het wel fijn om mannen te kunnen evenaren als het op ejaculeren aankomt. “Wij kunnen het lekker ook;-)”Squirten vergt loslaten, zich durven geven en laten zien, zonder gêne of schroom. Zeker voor beginners, maar ook bij gevorderden, vergt dit een mentale inspanning of concentratie. Vaak zullen squirtende vrouwen psychisch en fysisch heftige reacties vertonen. Soms met een emotionele en ook lichamelijke ontlading tot gevolg. (ongecontroleerde bewegingen of rillen).